خامه ی صبحانه ی فرم گرفته

خامه ی صبحانه ی فرم گرفته

Previous Next    Close
 خامه ی صبحانه ی فرم گرفته - تصویر 1
با این روش با استفاده از خامه ی صبحانه و با روشی آسان تر می توانید خودتان خامه ی فرم گرفته در منزل درست کنید.

مواد لازم:

  • خامه ی صبحانه / 1 بسته ( 200 گرم)
  • پودر قند / 1/4 پیمانه
  • پودر خامه / 1/3 پیمانه
  • وانیل / اندکی

طرز تهیه:

پودر خامه را الک کرده با پودر قند و وانیل و خامه مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا فرم بگیرد. خامه ی ما آماده است.

نکته ها:

  • اگر میخواهید خامه را کاکائویی کنید بهترست پودر کاکائو را با پودر قند از اول مخلوط نموده و بعد بقیه ی مراحل را طی کنید.
  • پس از آماده شدن بلافاصله میتوانید آنرا بین لایه های کیک قرار دهید اما برای ماسوره زدن و پوشش کیک بهتر است از چند ساعتی قبل آنرا مهیا نموده، داخل یخچال بگذارید و بعد استفاده کنید. مثلا همزمان با پخت کیک درست کنید و تا سرد شدن کیک خامه ی آماده شده را در یخچال قرار دهید.
  • این روش مخصوصا در تابستان و مناطق گرم بسیار کارسازست و مشکل آب شدن خیلی زود و یا فرم نگرفتن خامه ی صبحانه را نداریم.
  • عکس مربوط به همان لحظه ی آماده شدن است وقتی در یخچال بماند اسفنجی تر میشود و قابل ماسوره زدن.

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه