دستور پخت فاجیتای مرغ

کد خبر :  2094781358664992938 تاریخ :  سه شنبه 24 شهریور 1394 11:12
دستور پخت فاجیتای مرغمواد لازم فاجیتای مرغ: روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری، آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپ خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری، فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری، زیره سبز ۱ قاشق چای خوری، سینه مرغ بدون استخوان ۳۰۰ گرم، ماست چکیده ۱ پیمانه، کاهوی کوچک ۱ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد، گشنیز خرد شده ۲ .۱ پیمانه، نان ترتیلا ۱۰ عدد.

در یک ظرف مناسب روغن زیتون را با آب لیمو، نمک، فلفل و زیره مخلوط کنید. سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک برش داده، سپس آنها را داخل ظرف بریزید و خوب بغلتانید تا کاملا با مواد مخلوط شوند. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت ۴۵-۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های مرغ را داخل آن خوب سرخ کنید. مرغ را همچنین می توانید کباب هم بکنید.

در این میان بقیه مواد را آماده کنید. پیاز را بعد از آنکه پوستش را گرفتید، به صورت خلالی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از شست و شو به صورت مکعبی های کوچک خرد کنید. کاهو را هم خوب بشویید، سپس آن را هم خرد کنید. فلفل دلمه ای ها را بشویید، سپس آنها را به صورت خلالی خرد کرده ، داخل یک تابه با مقداری روغن آنها را سرخ کنید.

اکنون مقداری از سبزیجات آماده شده و ۳-۲ تکه مرغ روی هر کدام از نان ها قرار دهید. مقداری گشنیز هم روی مواد بریزید. در انتها مقداری ماست چکیده روی مواد بریزید و سرو کنید.(آسمونی)

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه