مواد لازم- بسکوئیت نرم شده: ۲ و ۳/ ۱ لیوان|شیر عسل: ۴/ ۳ لیوان|خرما بدون هسته: ۱ و ۲/ ۱ لیوان|مغز گردو نرم شده: ۲/ ۱ لیوان|کره: ۲۰۰ گرم|شکلات مایع: مقداری برای تزئین.

مواد لازم- بسکوئیت نرم شده: ۲ و ۳/ ۱ لیوان|شیر عسل: ۴/ ۳ لیوان|خرما بدون هسته: ۱ و ۲/ ۱ لیوان|مغز گردو نرم شده: ۲/ ۱ لیوان|کره: ۲۰۰ گرم|شکلات مایع: مقداری برای تزئین.

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱. خرما+شیرعسل+کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
۲. مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
۳. مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
۴. بسکوئیت نرم شده+مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
۵. مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
۶. ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
۷. روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
۸. ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.|بهونه

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه