مواد لازم- اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم|تخم‌مرغ: سه عدد|ژامبون مرغ: ۲۵۰ گرم|روغن زیتون: سه قاشق|سس سیر: نصف فنجان|نمک: به اندازه لازم|پنیرخرد شده: نصف فنجان​.

مواد لازم- اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم|تخم‌مرغ: سه عدد|ژامبون مرغ: ۲۵۰ گرم|روغن زیتون: سه قاشق|سس سیر: نصف فنجان|نمک: به اندازه لازم|پنیرخرد شده: نصف فنجان​.

مواد لازم سس سیر: خردل: نصف قاشق مربا‌خوری ، روغن زیتون: دو قاشق غذا‌خوری ، سرکه سیب: دو قاشق غذا‌خوری، سیر رنده شده: دو حبه​برای تهیه این سس همه این مواد را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. دقت کنید که روغن زیتون را در آخرین مرحله از تهیه سس اضافه کنید.

سالاد اسفناج با سس سیر - تصویر 1

طرز تهیه سالاد: ژامبون را خرد کنید و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید. اسفناج‌ها را خرد کنید و با پنیر خرد شده و ژامبون مخلوط کنید و به تعداد تخم‌مرغ‌ها تقسیم کنید و در بشقاب مخصوص سرو بریزید. تخم‌مرغ‌ها را جدا نیمرو کنید و روی هر ظرف یک عدد تخم‌مرغ نیمرو شده بگذارید وبعد سس مخصوص را روی آنها بریزید. می‌توانید برای تزئین این سالاد از تعدادی زیتون استفاده کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه