سس سيب

سس سیب

Previous Next    Close
 سس سيب - تصویر 1
سس سیب را بعنوان کرم و یا مارمالاد در داخل برخی از شیرینی ها میتوان استفاده کرد.

مواد لازم:

  • آب / 2 پیمانه
  • شکر / 1 و 2/1 پیمانه
  • سیب پوست گرفته و مکعبی خرد شده / 8 پیمانه
  • دارچین درسته در صورت دلخواه / 25 سانت

طرز تهیه:

سیب، آب و اگر مایل بودید دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به جوش آورید. شعله را کم کنید، 25 تا 35 دقیقه درب ظرف را ببندید تا سیب ها نرم شوند.

در این مدت گهگاهی بهم بزنید. دارچین را بردارید و مخلوط سیب را با له کن یا در غذاساز نرم کنید. شکر را به اندازه دلخواه اضافه کنید و اگر لازم دیدید 1 تا 2/1 پیمانه آب اضافه کنید تا غلظت مطلوب بدست آید. سپس مخلوط را به جوش آورید و سرو کنید. این سس را میتوانید تا 8 ماه در فریزر نگه دارید. سس آماده در حدود ( 5/2 کیلوگرم ) است.

اختصاصی مامی سایت

عکس نمایشی از اینترنت

ارائه دهنده: مریم محمدی

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه