مواد لازم: آرد برنج ۲۵۰ گرم|آرد گندم ۲۵۰ گرم|کره ۱۰۰ گرم|روغن مایع ۱۲۵ گرم|شکر ۲ پیمانه|آب ۱ پیمانه|زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری|زرده تخم مرغ ۱ عدد.

مواد لازم: آرد برنج ۲۵۰ گرم|آرد گندم ۲۵۰ گرم|کره ۱۰۰ گرم|روغن مایع ۱۲۵ گرم|شکر ۲ پیمانه|آب ۱ پیمانه|زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری|زرده تخم مرغ ۱ عدد.

جام جم سرا:

طرز تهیه:

آرد گندم را تفت دهید تا مقداری خامی آرد گرفته شود.
آرد برنج را اضافه کنید و هر دو را با هم تفت دهید تا خامی هر دو با هم گرفته شود.
رو غن مایع را اضافه کنید و ارد را سرخ کنید تا رنگ دلخواه را بدست آورید.
آرد تفت داده شده را از روی حرارات بر دارید و کره را به خورد آن بدهید.
آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود (نجوشد).
زعفران و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و شربت را بگذارید نیمه گرم شود.
شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترحلوا را در ظرف بکشید و تزیین کنید.|بهونه

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه