طرز تهیه خورش هویج تبریزی

کد خبر :  2103440304219781733 تاریخ :  سه شنبه 31 شهریور 1394 11:49
طرز تهیه خورش هویج تبریزیمواد لازم : هویج: 400 گرم، مرغ: 400 گرم، رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری، پیاز متوسط: یک عدد، زعفران دمکرده: 4 قاشق غذاخوری، آلو: 100 گرم، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج‌ها را کمی سرخ کنید.

بعد از این‌که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم‌پز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه