مواد لازم: پیاز بزرگ: یک عدد، دنده گوسفندی: ۷۰۰ گرم، سیر: یک حبه، ماست چکیده: یک فنجان، روغن زیتون: نصف فنجان، نمک و فلفل: به اندازه لازم

مواد لازم: پیاز بزرگ: یک عدد، دنده گوسفندی: ۷۰۰ گرم، سیر: یک حبه، ماست چکیده: یک فنجان، روغن زیتون: نصف فنجان، نمک و فلفل: به اندازه لازم

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم با پشت کارد فشار دهید و آن را له کنید. سیر له شده را با روغن زیتون و ماست چکیده به آب پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید. به این ترتیب سس مخصوص این کباب آماده شده است. دنده‌ها را با دقت از هم جدا کنید و سعی کنید انتهای دنده‌ها داخل گوشت بماند و شکل ظاهر آنها حفظ شود. دنده‌ها را به مدت 8 الی 10 ساعت در سس مخصوص بگذارید و در یخچال نگهداری کنید. در آخرین مرحله نمک را به گوشت اضافه کنید و آنها را به سیخ بکشید و روی زغال کباب کنید.

طرز تهیه «دنده کباب» در خانه - تصویر 1

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه