طرز تهیه پودینگ شکلاتی

کد خبر :  2094787432309693339 تاریخ :  سه شنبه 24 شهریور 1394 11:13
طرز تهیه پودینگ شکلاتیمواد اولیه پودینگ شکلات: شیر چهار پیمانه, زرده تخم‌مرغ دو عدد, شکر یک پیمانه, وانیل یک دوم قاشق چای‌خوری, موز یا گردو برای تزئین, پودر کاکائو دو قاشق, کره یک قاشق, آرد سه قاشق, نشاسته ذرت یک قاشق

داخل قابلمه شکر، وانیل، پودر کاکائو و آرد و نشاسته را مخلوط کرده سپس شیر سرد را به تدریج اضافه کرده و در آخر زرده رو هم زده با هم می‌زنیم.

روی حرارت گذاشته و در حال هم زدن می‌پزیم.

بعد دو سه جوش زدن کره را افزوده شعله را خاموش می‌کنیم و بلافاصله در ظرف سرو می‌کشیم و با گردو یا موز تزئین می‌کنیم.

نکات مهم:

به زرده تخم‌مرغ کمی شیر اضافه کرده هم می‌زنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه می‌کنیم.

یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط می‌کنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه می‌کنیم.(آسمونی)

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه