مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

 مربای توت فرنگی - تصویر 1در این روش تهیه، پس از پخت، توت فرنگی های شما به هیچ عنوان تغییر رنگ نداشته و شکل خود را حفظ خواهد کرد.

مواد لازم:

توت فرنگی / یک کیلو

شکر / یک و نیم کیلو

طرز تهیه:

توت فرنگی را شسته و روی پارچه تمیزی بریزد تا آب آن گرفته شود. ( بهتر است از توت فرنگی های سفت و تازه استفاده کنید )

سپس یک ظرف در دار شیشه ای یا لعابی را برداشته و توت فرنگی و شکر را لایه لایه درون آن بریزید. ( یک لایه توت فرنگی - یک لایه شکر ) و به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید.

 مربای توت فرنگی - تصویر 2

صبح روز بعد توت فرنگی ها آب انداخته و آب آن با شکر مخلوط خواهد شد. ظرف را از یخچال بیرون آورده و توت فرنگی ها را از داخل شربت جدا کنید و در ظرف دیگری بریزید.

 مربای توت فرنگی - تصویر 3

شربت را روی حرارت بگذارید و به مدت نیم ساعت بجوشانید، از روی حرارت بردارید و نیم ساعت کنار بگذارید تا کمی سرد شود. شربت ولرم شده را روی توت فرنگی ها بریزید. ظرف حاوی توت فرنگی و شربت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 مربای توت فرنگی - تصویر 4

بعد از 2 ساعت دوباره توت فرنگی ها را از داخل شربت بیرون بیاورید و شربت را روی حرارت بگذارید. ( در مدت 2 ساعت استراحت در یخچال، توت فرنگی باز هم آب خود را پس میدهد و نیاز به جوشیدن دوباره شربت دارد )

 مربای توت فرنگی - تصویر 5

نکته ها:

  • عمل جوشاندن شربت و ریختن روی توت فرنگی ها را سه بار انجام دهید. و هر بار به مدت نیم ساعت شربت را بجوشانید، خنک کنید ( ولرم ) و روی توت فرنگی ها بریزید.
  • با انجام این مراحل، چون به هیچ عنوان توت فرنگی روی حرارت قرار نگرفته، حالت کمپوت به خود می گیرد و فرم و رنگش تغییر نمیکند.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مربا، حتماً دقت کنید تا طی مراحل قاشق خیس داخل شربت و ظرف توت فرنگی نزنید.
  • از توت فرنگی های بومی و معمولی برای تهیه این مربا استفاده کنید، توت فرنگی های درشت و بدون طعم صادراتی مناسب تهیه مربا نیست.
  • این مربا را می توانید تا پایان فصل زمستان درون ظرف درب دار لعابی، در فریزر نگهداری کنید.
  • در آخرین مرحله، شربت مربا باید کاملا غلیظ باشد.
  • به دلیل ظاهر شکیل و دفرمه نشدن توت فرنگی ها، این مربا بیشتر برای تزئینات کیک و دسر در فصل سرما مورد استفاده قرار میگیرد و بهتر است برای مصرف صبحانه و غیره به همان روش معمولِ جوشاندن کل مربا عمل کنید.

نکات کلی در مورد تهیه انواع مربا:

  1. کلیه مرباها باید در ظرف لعابی و یا شیشه ای تهیه شود مگر مربای به که باید در ظرف مسی طبخ شود.
  2. شربت مربا باید کاملا قوام بیاید. قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا آماده شد مقداری از شربت آن را در قاشق می‌ریزیم سرد که شد باید شربت، به حالت کش دار از قاشق ریخته شود.
  3. به طور کلی موقع طبخ مربا باید در ظرف باز باشد تا رنگ آن تغییر نکند، مگر مربای به که در ظرف باید بسته باشد تا رنگ آن قرمز شود.
  4. اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار می‌بریم در اواخر طبخ مربا ریخته ‌شود.
  5. مربا را بعد از طبخ بلافاصله در شیشه نمی‌ریزیم، بهتر است که مربا یک شب در ظرفی که طبخ شده است، بماند.

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه