مربای فی جو آ ( فوجیا )

مربای فی جو آ ( فوجیا )

 مربای فی جو آ ( فوجیا ) - تصویر 1در این مربای جادویی، عطر و اسانس شگفت انگیزی را تجربه خواهید کرد، علاوه بر اسانس آن، غلظت و پکتین طبیعی مربا ارزش تجربه کردن را دارد.

توضیحات مربوط به این میوه معطر را در اینجا بخوانید.

مواد لازم:

  • فی جو آ / 500 گرم
  • شکر قهوه ای / 400 گرم
  • آب / 1 پیمانه
  • لیمو / 1 عدد

طرز تهیه:

شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

یک کاسه آب سرد کنار دست خود بگذارید و " فی جو آ " ها را پوست بگیرید و داخل آب سرد بیاندازید.

 مربای فی جو آ ( فوجیا ) - تصویر 2

سپس میوه های پوست گرفته را داخل شربت بریزید ( آبی که میوه ها را در آن گذاشته بودید تا سیاه نشود، دور بریزید ) و روی حرارت متوسط قرار دهید. تا مربا آرام آرام بجوشد و قوام آید. اگر شما نیز میوه ها را به صورت درسته داخل شربت انداخته اید، حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه پخت آن، طول خواهد کشید.ولی اگر میوه ها را به صورت خرد شده یا اسلایس شده مربا درست میکنید، 15 دقیقه زمان برای پخت کافیست.

بعد از اینکه میوه ها پخته و نرم شد، یک عدد آب لیموی تازه را درون آن بریزید و پس از جوش آمدن و قوام آمدن از روی حرارت بردارید و یک پارچه تمیز روی قابلمه بیاندازید و یک شب مربا را در فضای آشپزخانه دم بگذارید.

 مربای فی جو آ ( فوجیا ) - تصویر 3

 مربای فی جو آ ( فوجیا ) - تصویر 4

این مربا به هیچ عنوان نیاز به پکتین ندارد، زیرا خود مربا به اندازه کافی غلیظ شده و میوه ها پکتین طبیعی به مربا خواهد داد.

اگر دوست دارید پکتین مربایتان بیشتر باشد و حالت ژله ای به خود بگیرد ( برای مصرف صبحانه و استفاده در شیرینی ها و کیک های مربایی ) بعد از قوام آمدن مربا، به مدت 5 دقیقه حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا خوب بجوشد و قسمت ژله ای میوه کاملاً به خورد شربت برود.

غلظت و حالت ژله ای که در عکس زیر مشاهده میکنید، کاملاً طبیعی و بدون هیچ افزودنی است.

 مربای فی جو آ ( فوجیا ) - تصویر 5

نکته: اگر میخواهید رنگ مربایتان روشن باشد ( به رنگ خود میوه ) از شکر سفید استفاده کنید.

نوش جان!

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه