مواد لازم (برای ۴ نفر): طالبی متوسط یک عدد|شکر به میزان لازم|گلاب نصف استکان|مغز هل یک قاشق چایخوری، سائیده.

مواد لازم (برای ۴ نفر): طالبی متوسط یک عدد|شکر به میزان لازم|گلاب نصف استکان|مغز هل یک قاشق چایخوری، سائیده.

جام جم سرا:

طرز تهیه:

طالبی را شسته، خشک کنید، برش بزنید و سپس دانه‌های وسط آن را جدا ‌کنید.
با قاشق مخصوص تیله‌کنی (اسکوپ Scoop بستنی کوچک) طالبی را به صورت توپ‌های کوچکی شکل دهید.
باقیماندهٔ آن‌را که به صورت توپی نمی‌توان شکل داد با یک قاشق غذاخوری از سطح داخل طالبی تراشیده و در صورت نیاز به آن شکر اضافه کنید.
گلاب و مغز هل را نیز اضافه کرده، و در یک ظرف مناسب بریزید.
ظرف را در یخچال بگذارید تا سرد و خنک شود. اگر عجله داشتید، می‌توانید چند تکه یخ به آن اضافه کرده و سرو کنید.

یک دسر ساده: فالوده طالبی - تصویر 1

نکته:

۱ـ این دسر با مشخصات یادشده دارای ۳۲۹ کیلوکالری انرژی٬ ۷۵ گرم کربوهیدرات و ۵ گرم پروتئین است
۲ـ Scoop در لغت به هر گونه قاشقی (Spoon) که کاربرد خاصی داشته باشد، اطلاق می‌گردد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه